ERP HABER – Turquality programı kapsamında desteklenen markalar Workcube ERP’den satın alacakları lisans ve bilişim danışmanlığı hizmetlerinde devletten %50 destek alabilecekler.

Dünyanın devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı olan Turquality üye markalarını sadece tanıtım ve ürün geliştirme konularında değil bilişim yatırımlarında da destekliyor. Turquality kapsamında desteklenen markalar, belirli kriterlere göre seçilen akredite danışman kuruluşlardan satın aldıkları yazılım ve danışmanlık hizmetleri için %50 oranında destek alabiliyorlar.

Bu akredite yazılım/lisans danışmanları listesinin son üyelerinden biri de E-İş yazılımları üreticisi Workcube oldu. Bilişim sektörünün önemli kurumsal yazılım üreticilerinden Workcube ERP, CRM, İnsan Kaynakları Yönetimi, Tedarik Zinciri Yönetimi, B2B, B2C, Proje Yönetimi, İçerik Yönetim Sistemi ve Eğitim Yönetimi fonksiyonlarını bir arada sunan E-İş çözümleriyle dünya markası olma yolunda ilerleyen Türk şirketlerinin dünyaya açılmalarına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Turquality kapsamındaki markaların yazılım yatırımlarının %50’sini destek olarak alma imkanının büyük bir şans olduğunu belirten Workcube ERP İş Geliştirme Direktörü Emre Bircan, “Biz %100 Web tabanlı ve %100 konsolide bir yazılım çözümüyüz. Yani bir işletmeyi yönetmek için ihtiyaç duyulan tüm çözümleri bir arada ve birebir entegre biçimde sunuyoruz. Hem teknolojimiz hem de birden fazla yazılım çözümüne ait fonksiyonları bir arada sunmaktan gelen fiyat avantajımıza Turquality markaları için %50 ekstra avantaj eklemiş olmaktan çok mutluyuz. Başından beri sloganımız ‘Dünya ile iş yapmak, dünyaya iş yapmak isteyen işletmeler için daha iyi yönetişim’. Turquality ile bu sloganımız daha bir anlam bulmuş oldu.” dedi.