Bilişim

1985 yılında Ankara’da kurulan ve kendi endüstriyel yazılım ürünlerini ulusal bir yazılım odağında, pazarlama ve proje geliştirme doğrultusunda sunan Bilişim A.Ş.’nin ev sahipliği yaptığı Akıllı Bilişim Teknolojileri Konferansı, geçtiğimiz hafta gerçekleşti.

Hızla değişen sektörel gelişmelere dair bilgilerin ve en yeni gelişmelerin paylaşıldığı Akıllı Bilişim Teknolojileri Konferansı, 13 Mart 2019 Salı günü, yoğun ilgi ve katılım ile gerçekleştirildi. Ataşehir Marriott Asia Otel’de gerçekleştirilen konferansta, sürekli gelişen ve değişen teknolojide Bilişim’in ürettiği ürünlerin hangi alanlarda nasıl faydalar sağladığı anlatıldı.

Bilişim

Özgün ve Bilgilendirici Sunumlarla En Yeni Teknolojiler Tanıtıldı

Tüm gün süren etkinlikte, Yeni Nesil BilişimHR: HR, Platform as a service, BilişimBI 4.0 Data as a service, BilişimTSA Data Dissemination Platform, Bulut BilişimERP: Bulut ortamında uçtan uca ERP, MethodWizard Yalın üretim yazılımı ve örnek uygulamar gibi konular özgün ve oldukça bilgilendirici sunumlara yer verildi.

Bilişim

Etkinlik, geleceğini dijital teknolojileri en iyi şekilde kullanarak şekillendirmek isteyen herkese yardımcı olacak bilgi ve tecrübenin paylaşıldığı unutulmaz anlara ev sahipliği yaptı. Etkinlik takviminde yer alan konular ve daha fazlası için etkinlik duyurusunu inceleyebilir, daha detaylı bilgi almak için Bilişim A.Ş’ye buradan ulaşabilirsiniz.