e-bankacılık

Bugün yaşadığımız süreç, tüm işletmeleri uzaktan çalışma modeli için yaratıcı ve etkili çözümler bulmaya zorluyor. Söz konusu bankacılık çözümleri olduğunda, doğru çözümü bulmak işletmelerin mali süreçlerini etkin biçimde yönetebilmesi için büyük önem taşıyor. Özellikle birden fazla banka ile çalışan bir işletmeniz varsa ve her gün hesap hareketlerinizi kontrol etmek ve işlemlerinizi muhasebeleştirmek için saatler harcıyorsanız, CoreSys’in E-Bankacılık çözümü ile tanışmanızın vakti gelmiş demektir!

e-bankacılık

Banka Hesaplarınıza Giriş Yapmakla Vakit Kaybetmeyin!

Yazılım endüstrisinde sahip olduğu tecrübe ve uzman kadrosu ile CoreSys’in geliştirdiği özel çözümlerden biri olan e-bankacılık çözümü, tüm banka hareketlerinizi tek bir ekrandan takip etmenize olanak tanıyor. Üstelik, otomatik olarak hesap hareketlerinizi Canias ERP’ye aktarabilir ve kolaylıkla muhasebeleştirebilirsiniz.

E-bankacılık çözümü ile gün içerisinde çalıştığınız tüm bankalara hesap ekstresi almak üzere giriş yapmak zorunda kalmazsınız. Tek bir panel üzerinden çalışan sistem sayesinde, her bankaya ayrı ayrı şifre girmekle kaybettiğiniz zamanı daha verimli bir şekilde kullanabilirsiniz.

İstediğiniz Zaman İstediğiniz Yerde Kullanın!

Şu an yaşadığımız süreç, lokasyon bağımsız çalışmanın kıymetini bir kez daha hatırlattı. Bu süreçte birçok firma gibi sizler de zamandan ve mekândan bağımsız bir çözüm arıyorsanız, e-bankacılık çözümü tam size göre! Tüm cihazlarınız üzerinden sisteme online olarak erişim sağlayabilir ve dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde e-bankacılık çözümünün sunduğu avantajlardan faydalanabilirsiniz!

Canias ERP Entegrasyonu ile Hesaplarınızdan Emin Olun!

Canias ERP entegrasyonu sayesinde farklı bankalardan elde ettiğiniz veriyi, anında Canias ERP’ye aktarabilir ve hatalı işlemlerden korunabilirsiniz. Ayrıca, hesap bakiyelerinizi anlık olarak görüntülemenize olanak tanıyan sistem sayesinde hesaplarınıza dair endişe duymanıza gerek kalmaz.

CoreSys E-Bankacılık çözümü ile günümüzün iş dünyasının dijital hızına yetişebilirsiniz. Hesap hareketlerinizin miktarına göre e-bankacılık çözümünü kiralayabileceğiniz gibi memnun kaldığınızda satın alma işlemini de gerçekleştirebilirsiniz.

Bankalar arasında işlem yaparak kaybettiğiniz zamanı bugün kazanmak için CoreSys’e ulaşabilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz!