Psikolog Emre Konuk tarafından 1985 yılında kurulan ve bireylere, kurumlara psikolojik hizmet veren ve psikolojik disiplin çerçevesinde araştırmalar yapan, sistem kuran ve eğitim programları oluşturan danışmanlık merkezi DBE (Davranış Bilimleri Enstitüsü), Türkiye’nin psikoloji alanındaki ilk özel enstitüsü olmasının yanı sıra Türkiye’de çocuk, genç, yetişkin ve aile terapi hizmetlerini de ilk veren firmadır.

can-simidi-455x336

İşleyişini daha etkin ve verimli yönetmek üzere ERP sistemine geçiş yapan DBE; projenin tamamlanmasıyla Workcube’ün CRM, PMS, Muhasebe, Satın alma, Hizmet Satış, Eğitim Yönetim Sistemi, İntranet, Finans, İnsan Kaynakları, Fiziki Varlık Yönetimi, B2B, B2C uygulamalarını kullanıma alacak.

DBE, bireysel danışanlarının ziyaret kayıtlarından, kurumsal müşterilerinin fırsat kayıtlarına kadar tüm bilgilerine Workcube ile tek bir ekrandan ulaşabilecek.

Üyelerine Workcube CRM içerisindeki Kampanya – Hedef Kitle yönetimi üzerinde farklı segmentasyonlar yaratarak toplu içerik, bilgi paylaşımı gibi tüm iletişim faaliyetlerini de sistemden yürütecek.

Farklı kategorilere yönelik projeler yürüten DBE, projelerin başlangıç bitiş tarihlerine göre proje seyirlerini, proje gruplarını, proje ekiplerini ve projeye ait tüm iş ve işlemleri Workcube üzerinden gerçekleştirerek, takip edebilecek. Çalışanların iş gücü maliyetlerini de sistemden otomatik hesaplamaya başlayacak olan DBE, bu yapı sayesinde proje harcamalarını hizmet satışları ile anlık olarak karşılaştırabilecek.

Bünyesindeki tüm eğitimleri Workcube LMS yönetimi üzerindeki ajanda uygulaması ile kontrol altına alacak olan DBE, oluşturulan eğitimlerin maliyetlerini, katılımcılarını, eğitim dokümanlarını, anketleri, notları, performans değerlendirme formları gibi pek çok detayı Workcube LMS Modülü ile yönetecek.

dbe_logo

Workcube’ün %100 web tabanlı, kullanıcı sınırsız yaklaşımı sayesinde tüm departman çalışanlarına sisteme erişim imkanı sağlayacak olan DBE; terapi hizmetlerinden danışmanlık hizmetlerine, proje yönetimlerinden eğitimlere tüm hizmetlerin finans ve muhasebe işlemlerini de Workcube’ün bütünleşik özelliği sayesinde birbiriyle entegre olarak yönetebilir hale gelecek.

Ana modüllerin devreye alınmasından sonra Workcube’ün B2B portal uygulamasını da hayata geçirecek olan DBE, portalin tamamlanmasıyla birlikte danışanlarına ve tüm kurumsal müşterilerine yetkilerine göre projelerine erişim imkanı sunarak, iletişim ve iş birliğinin daha da güçleneceği bir yapıya sahip olacak.
www.dbe.com.tr