SAP tarafından onaylanan ve otomotiv, gıda, ambalaj, tekstil sektörlerine özel Elsys Express çözümü kolay ve hızlı devreye alınması ile maliyetlerde tasarruf sağlıyor.
SAP’nin orta ölçekli işletmelere yönelik ve farklı sektörlerin kendilerine özgü iş yapış şekillerini göz önünde bulundurarak otomotiv, gıda, ambalaj ve tekstil endüstrileri için geliştirdiği Business All-in-One çözümleri ile proje risk ve maliyetlerini en aza indiriyor. Sektöre özgü süreçleri kapsayan ve önceki deneyimlere dayanılarak geliştirilen Elsys Express çözümleri, proje süresini 14 haftaya kadar kısaltıyor.

Elsys

Elsys in otomotiv, gıda, ambalaj ve tekstil sektörlerine özel olarak uyarladığı Business All-in-One çözümlerinin yeterliliği, SAP AG tarafından da onaylandı. Böylelikle geliştirdiği dört çözümü birden onaylanan Türkiye’deki ilk SAP çözüm ortağı oldu.
Otomotiv, gıda, ambalaj ve tekstil sektörlerine yönelik geliştirdiği çözümler, bu sektörlere özgü iş süreçlerine paralel olarak yapılandırılması, hızlı ve esnek çalışma ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabilmesi, kullanım kolaylığı ve toplam sahip olma maliyetinin en az indirgemesi özellikleriyle öne çıkıyor.