ERP HABER – Dünyanın ve Türkiye’nin öncü yazılım firmalarından IFS‘in kullanıcı kolaylıkları ve mobilite ile donatılmış yeni versiyonu IFS Applications 8, Türk müşterilerin beğenisine çıkıyor. 30 Mayıs Perşembe günü yapılacak etkinlikte Türk sanayicisine IFS Applications 8 ‘in farklı teknolojik yapısı, fonksiyonları ve mobil uygulamaları anlatılacak.

1983 yılından bu yana ERP sektörünün farklı ve inovatif ismi olan IFS, yeni versiyonu ile kurumsal kaynak planlama yazılımları içindeki avantajını daha da arttırıyor. Geçtiğimiz yıl Ekim ayında İsveç’de düzenlenen Word Conference ile birlikte 3 yıllık yol haritasını müşterileri ve çalışanlarına aktaran IFS, bu plan kapsamında ilk adım olan yeni versiyonunun ilk uyarlamalarını da yapmaya başlamıştı.

IFS 8 ‘in İlk Müşterisi Durmazlar Makine

Türkiye’de de IFS ERP kullanan birçok şirket upgrade kararı alarak IFS versiyonlarını güncelleme çalışmalarına başladı. Türkiye’de IFS 8‘in ilk müşterisi geçtiğimiz ay güncelleme çalışmalara başlayan Durmazlar Makine ve grup firmaları oldu.

30 Mayıs Perşembe Günü The Ritz Carlton Otel’de saat 13.30 da başlayacak etkinlikte IFS Applications 8 in öne çıkan özellikleri, yeni teknolojik yapısı ve kullanıcı dostu ekranları sektör bağımsız olarak aktarılacak. Kurumsal uygulamaların günümüzün hareketli iş yaşamına uyarlanması için bir zorunluluk olan Mobil Platformlar ve bu süreçlere kullanım kolaylığı getiren uygulamalar iş dünyasının vazgeçilmezi olmuş durumda. Bu bilgi ışığında çalışmalarını 5 yıldır IFS Enterprise Explorer projesi ile sürdüren IFS, mobil kapsamdaki uzman kurumsal kaynak planlama ürünü IFS Applications 8 i kullanıcılarına tanıtacak.

Durmazlar Makine, Yılmaz Redüktör, KVK teknoloji, Hakan Plastik, Aytaç gibi bir çok farklı sektörden 150 den fazla müşteriye hizmet veren IFS Türkiye yeni versiyonu ile Türkiye’de ve Dünyada ERP’nin yeni yüzü olmayı hedefliyor.