Sandalyeci - Workcube ERP

Sandalyeci’yi uçtan uca dijitalleştirecek projenin Kick-Off toplantısı Workcube, İş Ortakları ve Sandalyeci Yetkilerinin katılımıyla gerçekleşti.

İzmir’de 25 bin metrekarelik üretim tesisinde, yüksek teknolojiye sahip alt yapısıyla başta ahşap ve metal sandalyeler olmak üzere, oturma grupları ile masalar üreten Sandalyeci, 22 şubesiyle 30’u aşkın ülkeye ürün ve hizmet  ihracatı gerçekleştiriyor. Perakende satıışın yanı sıra ağırlama sektöründeki zincir ve butik markaların projelerine yüksek kalitede hareketli mobilyalar üreten sandalyecinin referans listesinde Türkiye’den ve dünyadan yüzlerce otel, restoran, cafe, hastane ve havaalanı bulunuyor. 

Sandalyeci - Workcube ERP

Workcube Genel Müdür Yardımcısı Olgar Ataseven, Workcube İş Ortakları Connect Yazılım – Ezgi Bilgisayar ve Sandalyeci yönetimi ve proje ekibinin katılımıyla gerçekleşen kick-off toplantısında verimli bir başlangıç için karşılıklı proje planlamaları gözden geçirilirken, proje süresince nasıl bir işbirliği ve işleyiş olacağı katılımcılara aktarıldı. Kick-Off toplantısında giriş konuşmasını yapan Sandalyeci Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Başterzi “Sandalyeci dünyada ne kadar rekabetçi bir yapı sergiliyorsa biz de buna uyabilecek en doğru yazılımı seçmeyi hedefledik. Bizim rekabet gücümüzü kim artırır diye baktık ve uzun araştırmalar sonucu Workcube yazılımının bizim için ve bu sektör için mükemmel olduğu kanısına vardık .” dedi. 

Sandalyeci’nin tüm süreçlerinin uçtan uca dijitalleşmesinin hedeflendiği projede Workcube’un ERP – Finans – Muhasebe Yönetimi, Satış, Satınalma, İnsan Kaynakları, CRM, Perakende ve Mağaza Yönetimi gibi temel bileşenlerinin yanı sıra üretim ve lojistik alanlarında Workcube’ün tamamen mobilya sektörüne odaklı olarak geliştirilmiş olan dikey çözümü Workcube E-Furniture da devreye alınacak.  

Mobilya üreticilerine uçtan uca bütünleşik çözüm sunan Mobilya ERP çözümü Workcube E-Furniture; ürün reçetesinden başlayarak, demonte ürün, özelleştirilmiş üretim, stok işlemleri, planlama, üretim planlama, sevkiyat ve üretim sonlandırma aşamalarını kolaylıkla ve hızlı bir şekilde yönetmeyi sağlıyor. Workcube İş Ortaklarından olan Ezgi Yazılım tarafından geliştirilen sektörel çözüm, mobilya endüstrisinin doğası gereği olan çok parçalı ve farklı seviyelere sahip bir üretim operasyonun getirdiği tüm karmaşayı sadeleştiriyor. Tasarımların yılda neredeyse onlarca kez değiştiği mobilya endüstrisinde, bu sürekli değişen tasarımların maliyetlerinin çok hızlı çıkması ve pazara çok hızlı sunulması gerekir. Bu ise klasik yöntemlerle neredeyse inanılmaz bir sorun yumağı haline geliyor. Workcube E-Furniture endüstrinin bu ve benzer sorunlarına birebir çözümler sunuyor.

https://www.workcube.com