LMC

1996 yılından bu yana geliştirdiği ürün çeşidi ve yapmış olduğu yatırımlarla sektöründe sayılı ve lider firmalardan biri olan LMC, dijital dönüşüm için ilk adımı CoreSys ile birlikte attı!

LMC

Hidrolik ve Pnömatik alanında 40 yılı aşan bir tecrübeye sahip olan LMC, endüstrisine sunduğu kaliteli ürünler ve çözümlerle liderlik konumunu korumaya devam ediyor. Özellikle son iki yılda ivme kazanan dijital dönüşüm ile birçok firma için rekabet koşulları değişti. Bu bağlamda, LMC değişen rekabet koşullarında konumunu korumak adına dijital dönüşüm adına bir adım atmaya karar vererek, bu adımı kendi endüstrisinde sahip olduğu tecrübe ve başarı ile öne çıkan bir isim olan CoreSys ile birlikte atmaya karar verdi. Ürün çeşitliliği ve kapasitesini her geçen gün artıran firma, büyümesinin önündeki sınırları kaldırarak, CaniasERP ile daha verimli ve daha hızlı bir yapı kazanacak!

Türkiye’nin Lider Hidrolik Boru Kelepçesi Üreticisi CaniasERP ile Daha Verimli Bir Yapı Kazanacak!

LMC, genç, dinamik ve her gün büyüyen organizasyonu, işinde uzman çalışan kadrosu ile “Dünyanın ilk 5, Avrupanın ilk 3 hidrolik boru kelepçe üreticisi arasında olma” vizyonuna doğru emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Bu ilerleyişi CoreSys ile daha verimli ve daha hızlı kılacak olan LMC, dijital dönüşüm yolculuğuna 45 kullanıcı ile başladı.

Yıllara dayanan tecrübesi ile yurtiçinde ve yurtdışında “Güçlü firmaların iş ortağı” olmayı kendine hedef edinen LMC ve CoreSys iş birliği yeni bir başarı hikayesi yazacak!