mermer

Mermer ve Doğaltaş Sektörünün yepyeni ve bütüncül ERP’si Workcube Stone sektörün ihtiyaçlarına uçtan uca çözüm sağlıyor ve tüm iş süreçlerini dijitalleştiriyor. 

17-20 Nisan’da İzmir’de gerçekleştirilen Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri fuarı sektör ve tedarikçilerini bir araya getirdi. 

Denizli Merkezli Yazılım ve Teknoloji şirketi SİOSi tarafından geliştirilen Workcube Stone fuarda ilk kez tanıtılan teknolojik çözümlerden biri oldu. ERP pazarında 20 yıldır faaliyet gösteren %100 Web Tabanlı iş çözümü Workcube üzerinde geliştirilen, özel modül ve fonksiyonlarla birebir Mermer ve Doğaltaş sektörünün ihtiyaçlarını karşılayan bütüncül ERP çözümü Workcube Stone ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. 

mermer

Workcube Stone, doğal taş sektörünün ihtiyaçları gözetilerek hazırlandı 

Workcube Stone, ocak ve saha yönetimi, blok, levha ve ebatlama yönetimi, üretim, şantiye ve hakediş yönetimi gibi alanlarda ocaktan teslimata doğal taş sektörüne dijital çözüm sunuyor. 

“Taş gibi ERP” mottosu ile yola çıkılarak tasarlanan Workcube Stone, maden ocağındaki yıkımdan başlayarak stok takibi, kalite kontrol, sarf, fire takibi, sevk ve diğer modülleriyle mermer ve doğaltaş işletmelerinin bütün süreçlerini dijitalleştiriyor, tek platformda kullanıcı dostu arayüz ile yönetmelerini sağlıyor.

Belirli yasal standartları bulunan ve blok, levha verimliliği gibi çeşitli üretim analizlerinin yapılmasının zor ama gerekli olduğu Doğal taş sektörü doğası gereği ürün bazında çeşitlilik gösteren, kendine has üretim tekniklerine sahip. Bu açıdan standart ERP çözümleri ile süreçlerini %100 uyumlaştırmada sıkıntı yaşayan sektör artık Workcube Stone ile uçtan uca süreçlerinin her aşamasını dijitalleştirebilecek. 

Workcube Açık Kaynak Kodu üzerinde geliştirilen Workcube Stone 7000’den fazla Workcube fonksiyonu ile bütünleşik çalışıyor. 

Workcube’de satış, üretim, maliyetlendirme, satın alma, muhasebe ve stok takibi gibi temel iş süreçleri üzerine yapılan geliştirim ve eklemeler ile Workcube Stone doğal taş sektörünün ihtiyaçlarına cevap veren bir çözüm olarak tasarlandı. Bu geliştirmeler Workcube yapısı içerisinde yer alan ERP (Finans, Muhasebe, Üretim, Satış, Satınalma), CRM, İnsan Kaynakları, Fiziki Varlık Yönetimi, Proje Yönetimi, İçerik Yönetimi ve B2B uygulamaları ile uyumlu çalıştırılarak iş süreçlerini kolaylaştıran ve operasyonel maliyetleri azaltan bütüncül bir çözüm oluşturulmuş.

%100 Web tabanlı bir uygulama olarak, İnternet erişiminin olduğu her alanda erişilip kullanılabilen Workcube Stone; maden sahalarında çalışan ekiplerin merkez ofisle koordinasyonunda da büyük fayda sağlıyor.