nebim

Nebim, Nebim çözümlerini sunan Nebim çözüm ortaklarının bir araya geldiği Çözüm Ortakları Zirvesi’ni bu yıl 9-11 Şubat tarihlerinde yaklaşık 250 kişinin katılımıyla Antalya Rixos Premium Belek’te gerçekleştirdi. Zirve’nin seminer gününde Nebim’in 2023 yılı değerlendirmesi ile 2024 yılı hedefleri ve planlarına ana konular olarak değinildi. Yazılım ve perakende sektörlerini etkileyen teknolojik trendlerden, uyarlama çalışmalarından, Nebim V3’teki yeniliklerden söz edilen zirvede Nebim çözüm ortakları da hayata geçirdikleri başarılı projeleri sunumları eşliğinde katılımcılar ile paylaştı. Oturum aralarında yapılan bilgi yarışmaları eğlenceli bir mücadeleye sahne olurken seminer sonrası düzenlenen Re-team atölyesinde ise Nebim ve Çözüm Ortakları ekipleri keyifli bir etkinlik gerçekleştirdiler.

Çözüm Ortağı Ağımız ve Nebim V3’lü Marka Sayımız Yurt İçi ve Yurt Dışında Hızla Artmaya Devam Ediyor

Zirvenin açılışını gerçekleştiren Nebim Genel Koordinatörü Sedat Taşçı; 2023 yılının değerlendirmesini yaparak 2024 planı ve büyüme hedeflerinden bahsetti. Nebim çözüm ortakları ağının yurtiçi ve yurt dışında genişlemeye devam ettiğini belirten Taşçı, 2023 yılında hayata geçirilen başarılı projelere canlı kullanım videoları ile birlikte değinerek Nebim V3 kullanan firma sayısının artmaya devam ettiğini belirtti. Çözüm Ortakları Müdürü Meltem Lopez de 2024 hedefleri doğrultusunda ilerlerken izlenecek yolların önemine dikkat çekti.

2024 Pazarlama Hedefleri

Nebim Pazarlama Müdürü Abdullah Bekmezci, 2024 Pazarlama İletişim Planını çözüm ortaklarıyla paylaştı. 2023 yılında Nebim ve çözüm ortaklarının katıldıkları fuar ve etkinliklerden bahsederek 2024 yılında katılım sağlanması planlanan fuar, seminer, konferans ve etkinlikler için bilgi verdi. Sosyal Medya alanında izlenen stratejinin etkilerini rakamlarla ifade eden Bekmezci, reklam stratejisinin lead oluşturmada sağladığı önemli etkinin müşteriye dönüşme oranlarına değindi. 2023 yılı değerlendirmesinin ardından 2024 yılında fuar ve etkinlik katılım sayılarının artırılmasının değerlendirildiğini ve pazarlama ekibi tarafından gerçekleştirilecek çalışmaların artarak devam edeceğini belirtti.

Nebim V3’ün Yurt Dışı Açılımı Devam Ediyor

Yurt Dışı Satış Kanalları ve Operasyonları Müdürü Tançel Coşanay, Nebim’in yurt dışına açılımda markalara sağladığı faydalardan ve hayata geçirdikleri yerelleştirme projelerinden ve entegrasyonlardan bahsetti. Nebim’in yurt dışındaki çözüm ortakları ağının genişlemeye devam ettiğine değinen Coşanay, Azerbaycan, Avusturya, BAE, Irak, Makedonya ve Özbekistan çözüm ortaklarını tanıtarak 2024 yılında Nebim olarak hangi ülke pazarlarında olmayı planladıkları ile ilgili bilgi verdi.

Nebim’in İş Ortakları Ağını Genişleterek Verimliliği Artırıyor

Nebim İş Ortakları Müdürü Erkan Karamağra yaptığı sunumunda Nebim ekosisteminin E-Fatura, E-Arşiv, E-İrsaliye, Banka Entegrasyonları, Müşteri Sadakat Yönetimi, YN ÖKC, EFT POS, Cihazlar, SMS ve İzinli Veri Tabanı Yönetimi entegrasyonları için iş birliği yaptığımız iş ortaklarımızdan ve yeni iş birliğine başlayacağımız iş ortakları ile birlikte yönettiğimiz süreçlerle ilgile bilgiler paylaştı.

Nebim V3’ün Öne Çıkan Yenilikleri ve 2024 Yol Haritası ile Çözüm Ortakları Başarı Hikayeleri

Yönetim Kurulu Üyesi Murat Demiroğlu ile İş Geliştirme ve Üretim Müdürü Yılmaz Akgül, Nebim V3’e 23.4.1 ve 23.10.1 versiyonlarında gelen yeniliklerden ve 2024 yılı için yeni çözüm fırsatlarından, Nebim V3’e eklenmesi planlanan özelliklerden bahsettiler.
Nebim Proje Grup Müdürü Volkan Yıldırım, Verimlilik Proje Müdürü Salih Cankurtaran ve ERP Proje Müdürü Hatice Yalımkılıç Nebim proje ekiplerinin kapsamlı proje deneyimleri ile ilgili detayları Nebim Çözüm Ortakları ile paylaştı.
Oturumun devamında Nebim Çözüm Ortakları Enflasyon Muhasebesi, Reyonda Satış ve Temassız Mobil Ödeme, Mobilya Sektöründe Sevkiyat ve Rota Planlama ile Mobil Teslimat, Mobilya Sektöründe Üretim Planlama ve Depolama, Veri Ambarı Uygulaması, Koli Bazında Üretimde Verimlilik, İş Zekası Analizleri, Yurt Dışındaki Nebim V3 Proje Deneyimi ile ilgili hayata geçirdikleri başarılı projelerini anlattılar.

Ödüller Sahiplerini Buldu

Çözüm Ortakları Zirvesi 2024, her yıl olduğu gibi bu yıl da 2023 yılına ilişkin ödüllerin verilmesi ile sonlandı. Performans ve ciro olmak üzere farklı kategorilerde 15 çözüm ortağına ödüllerin verildiği törende Nebim Çözüm Ortakları, plaketlerini Nebim yöneticilerinden aldılar.