OCTAPULL 00

Türkiye’nin öncü VCaaS (Video Conference as a Solution & Service) girişimi OCTAPULL, 2021 yılından bu yana iş dünyasına ve kullanıcılarına video konferans tabanlı çözümler sunuyor. 

OctaMeet, OctaSales, Octapull SFA ve Octapull B2B ürünleri ile farklı sektörlere yönelik çeşitli çözümler sunma misyonuyla ilerleyen OCTAPULL, her geçen gün yenilikçi teknolojileri bünyesine dahil etmeye devam ediyor. 

Octapull SFA, saha satış operasyonlarını otomatikleştirerek iş süreçlerini kolaylaştırmayı hedefliyor. Satış süreçlerini dijitale taşıyarak işletmelere zaman ve maliyet tasarrufu sağlıyor. 

Geniş modüler altyapısıyla Octapull SFA, saha satış ekiplerinin çabalarını optimize ediyor ve satış sürecinin sorunsuz bir şekilde uçtan uca yürütülmesine, yönetilmesine ve takip edilmesine yardımcı oluyor. 

On-Premise ve SaaS kurulum seçenekleriyle Octapull SFA, işletmelerin verilerini bulut veya sunucu tabanlı depolama alanlarında güvenle koruyor. Ayrıca, üçüncü parti yazılımlarla entegre çalışarak iş süreçlerinin daha hızlı ve etkili bir şekilde yürütülmesine imkân tanıyor. 

Octapull SFA ve ERP Entegrasyonu

OCTAPULL 01

Octapull SFA, sahip olduğu ERP entegrasyonuyla satış süreçlerini daha etkin hale getiriyor.

ERP sistemleri ile uyumlu bir şekilde çalışarak finans, muhasebe, satış, stok yönetimi ve tedariği gibi birçok operasyonun tek bir platform üzerinden yürütülmesine ve yönetilmesine yardımcı oluyor. Satış sürecinde ihtiyaç duyulan operasyonel süreç takibini kolaylaştırarak satış ekiplerinin çabalarını optimize ediyor. 

Sahadaki satış temsilcilerinden gelen verileri hızlı bir şekilde ERP sistemine aktararak sipariş süreçlerini hızlandıran Octapull SFA, müşteri taleplerini anlık olarak işleyerek işletmelere operasyonel verimlilik sağlıyor. Bu sayede sipariş alımından fatura kesimine kadar olan tüm satış süreçleri otomatize edilmiş oluyor. 

ERP sistemleri, işletmelerin muhasebe ihtiyaçlarına yönelik kapsamlı yazılım çözümleri sunsa da resmi evrak düzenleme ve muhasebeleştirme süreçlerinde bazı işletmeler, üçüncü parti uygulamalarını entegre etme ihtiyacı hissediyor. Octapull SFA, bu noktada devreye girerek özellikle iş ve satış süreçlerine benzersiz bir katma değer sunuyor. 

Octapull SFA uygulamasının ERP sistemleriyle sorunsuz entegrasyonu, çift yönlü veri akışını sağlıyor. Yalnızca veri transferi ile sınırlı kalmayıp aynı zamanda karşılıklı veri alışverişi ve gönderme işlemleriyle işletmelere çift taraflı iletişim imkânı tanıyor. 

Bu sayede işletmeler, satış süreçlerinde verimliliklerini artırabiliyor ve muhasebe operasyonlarını daha etkili bir şekilde yönetebiliyor.

OCTAPULL 02

Octapull SFA Satış Gücü Otomasyonu Uygulamasının Öne Çıkan Özellikleri; 

  • Uzaktan Kanal Yönetimi (DCM) 
  • Gelişmiş Dinamik Raporlama 
  • Gelişmiş Sevkiyat İşlemleri 
  • Günlük Ziyaret Takibi 
  • Fiyat, Promosyon ve Çok Yönlü Kampanya Yönetimi 
  • Müşteri Risk Limitlerine Göre Güvenli Satış İşlemleri 
  • İşletme ve Firma Bazlı Yönetim 
  • Tüm ERP ve Ticari Paketlerle Entegre Çalışabilme 
  • Sahada Navigasyon ve Harita İşlemleri 
  • On-Premise Kurulum 
  • Mobil Kullanım Rahatlığı 

Octapull SFA, sahip olduğu ERP entegrasyonu avantajı ve sunduğu kapsamlı modüler çözümleri ile satış süreçlerini otomatikleştirerek daha etkili bir satış operasyonunu mümkün hale getiriyor.  

OCTAPULL’un Yerli Video Konferans Uygulaması: OctaMeet

OCTAPULL 03

OCTAPULL’un yerli video konferans uygulaması OctaMeet ise işletmelerin dijital iş ve satış görüşmelerini gerçekleştirmesine olanak sağlayarak iş süreçlerini hızlandırıyor ve optimize ediyor. Anlık ve planlı toplantı özellikleri, işletmelerin iletişimini hızlı ve etkili hale getirerek iç ve dış ekipler arasında verimli bir iş süreci yönetimi sağlıyor. 

On-Premise (Yerinde) Kurulum seçeneği ile işletmelerin mevcut altyapı ve sunucu sistemlerine entegre edilme seçeneği sunuyor. İşletmeler, toplantılarını kendi sunucularında gerçekleştirme, görüşme verilerini kendi güvenlik önlemleri altında saklama ve koruma imkânına sahip oluyor. 

OCTAPULL’un sunduğu diğer yenilikçi çözümleri keşfetmek için octapull.com ve sfa.octapull.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.