workcube 2024

Dünyanın ve Türkiye’nin ilk bilgi teknolojileri kooperatifi Holistik Kooperatifi’nin düzenlediği Workcube’24 Konferansı pandemi sonrasında işletmelerin karşılaştığı yeni meydan okumalar ve bu zorluklarla başa çıkma stratejileri üzerine yoğunlaşacak. Etkinlik 25 Ocak’ta İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. 

workcube 2024

Dijitalleşme, yeşil ekonomi ve paylaşım ekonomisi ekseninde çeşitli konu başlıklarını içeren etkinlik katılımcı işletmelerin bu yeni dünya düzeninde rekabetçi güçlerini nasıl koruyacakları konusunda ufuk açacak. Karbon Ekonomisi ve Etkileri, Dijital Dönüşüm Ofisi Kurmanın Önemi, Tokenize Ekonomi, İş Uygulamaları ve Blockchain, KOBİ’lere dijitalleşmede sunulan destekler  gibi önemli konular, sektörde uzmanlaşmış konuşmacılar tarafından ele alınacak. Holistik Kooperatifi Başkanı Ömer Turhan’ın açılış konuşmasıyla başlayacak etkinlikte , Bitersem Bitersin kitabının yazarı ve Holistik Kooperatifi Başkan Yardımcısı Olgar Ataseven, BlockChain 101 yazarı Ahmet Usta, Ünlü Yönetmen Ezel Akay, EBRD Yetkilisi Suat Eroğlu ve alanında tanınmış pek çok isim konuşmacı olarak yer alıyor.

Workcube’deki yeniliklerin ve başarı hikayelerinin de yer alacağı konferans programını görmek ve etkinliğe kaydolmak için linki tıklayabilirsiniz. https://www.workcube.com/tr/dijital-yesil-paylasimli-workcube-konferansi-itu-2024