2004 yılında İzmir’de kurulan Carpex çatısı altında faaliyetlerine devam eden Netpak Elektronik, kurumsal kokulandırma ve oto kozmetik alanlarında, üretici firma olmanın ayrıcalığı ile birlikte, farklı sektörlere inovatif ve ulaşılabilir çözümler sunuyor. Global standartlarda başarısını sürdürebilmek adına bir çözüm arayışına giren Netpak Elektronik Plastik, dijital dönüşüm yolculuğuna eşlik etmesi için CoreSys’i seçti.

netpak

Netpak Elektronik Plastik, Sektör Lideri Konumunu CoreSys ile Bir Adım Öteye Taşıyacak!

Yoğun AR-GE çalışmaları, yüksek hacimli kalıp atölyesi, plastik enjeksiyon üretim hatları ve isabetli yatırımları ile kısa zamanda sektörün lideri konumuna gelen Netpak, günümüzde hızla değişen müşteri beklentilerine eksiksiz yanıt verebilmek için doğru bir sistemle hareket etmek gerektiği gerçeğini göz önünde bulundurarak, sistem seçimini Canias ERP’den yana kullandı. 35 kullanıcı ile başlayan proje, sektöründe yenilikçi çözümlerin öncüsü olan Netpak’ın kaliteli ve ulaşılabilir ürünlerini, çok daha hızlı ve planlı bir şekilde tüketici ile buluşturmayı hedefliyor. Özellikle içerisinde bulunduğumuz dönemde yükselen alanlardan olan hijyen, sanitasyon ve profesyonel kokulandırma ürünlerine odaklanan, alanında yenilikçi ve sonuç odaklı bir çizgide ilerleyen Netpak ile CoreSys ortaklığı sektöre yeni bir bakış açısı kazandıracak.

 

Üretiminin %60 dan fazlasını başta Avrupa olmak üzere, Ortadoğu, Afrika ve Asya kıtalarındaki 40’ı aşkın ülkeye ihraç eden Netpak Elektronik Plastik, sektör lideri konumunu CoreSys ile birlikte bir adım öteye taşımayı hedefliyor!

CoreSys Hakkında

Canias ERP Çözüm Ortağı olan CoreSys 50’nin üzerinde firmanın dijital dönüşümüne katkı sağlıyor.

Başarının anahtarı olan dijital dönüşüm noktasında organizasyonlara yardımcı olmak amacıyla Canias ERP çözüm ortağı olarak 2012 yılında yola çıkan CoreSys Endüstri Yazılımları, bugün Türkiye’nin lider yazılım sağlayıcılarından IAS’nin en büyük çözüm ortaklarından biri olmuştur.

Yazılım sektöründe 20 yılı aşkın tecrübe ve bilgi birikimine sahip olan Levent Bayoğlu’nun liderliğindeki 10 kişilik uzman ekip ile müşterilerine 7/24 destek sağlayan CoreSys, her geçen gün değişen teknolojik trendlere hızla uyum sağlayarak, değişmeye ve gelişmeye devam etmektedir. CoreSys, işletmelerin büyümesinin önündeki sınırları kaldırarak Canias ERP ile müşterilerini geleceğe hazırlar!