netsuite

Bu “yeni normal”in ne zaman ve nasıl biteceğini görmek için neredeyse iki yıldır bekliyoruz, ancak görünen o ki, neredeyse haftalık fırsatlara ve aksaklıklara uyum sağlayabilmek, genişleyen pazarlarda büyüme için gerekli olmaya devam edecek.

Zamanında ve doğru verilere erişim, manuel süreçlerin en aza indirilmesi ve operasyonel verimliliğin ve müşteri memnuniyetinin iyileştirilmesi her zaman optimal olmuştur; ama şimdi, onlar olmazsa olmazlarımız. NetSuite 2022 Sürüm 1’deki yeni özellikler, bu hedeflere ulaşmanıza ve bunları aşmanıza yardımcı olurken aynı zamanda aşağıdakilere yönelik işlevsellik sunuyor:
  • Nakit pozisyonunuzu anlama ve platform içinden tahminleme

  • Tek bir gösterge panelinden proje yönetimi görünürlüğü sağlama

  • Mobil geliştirmelerin yardımıyla depo operasyonel verimliliğini arttırma

Mevcut ve Gelecekteki Nakit Pozisyonunuzu Net Görün

  • NetSuite 2022 Sürüm 1, Cash 360’ı içerir. Hızlı ve doğru nakit akışı tahminleri oluşturmanıza olanak sağlayan gösterge tablosu nakit pozisyonlarının gerçek zamanlı bir görünümünü sağlayarak nakit akışını etkili bir şekilde yönetmenizi sağlar. Cash 360, işletmelerin nakit akışını etkin bir şekilde yönetmesine yardımcı olmak için alacakları, borçları ve mevcut likiditeyi gerçek zamanlı olarak izleyen yapılandırılabilir bir gösterge panosu sağlayarak nakit yönetimini basitleştirir. Daha bilinçli kararlar almak için mevcut nakit akışı eğilimlerini ve altı aylık bir nakit akışı tahminini inceleyebilirsiniz. Sürüm, yeni finansman kaynakları, planlanan harcamalar, faturalandırma çizelgeleri ve satış tahminleri gibi birden çok veri noktasını açık alıcı ve satıcı işlemleriyle birleştirerek tahmin doğruluğunu iyileştiriyor. Daha sonra, tahsilatları ve ödemeleri tahmin etmek için müşterinin kendi verilerine dayanan geçmiş ortalamaları uygulanarak tahmin güvenilirliği artırılır.

Netsuite

  • NetSuite , şirketler arası muhasebe süreçlerini otomatikleştirerek finans ve muhasebe personelinin şirketler arası satınalma siparişlerini ve satış siparişlerini tanımlamasını ve bağlamasını kolaylaştırır. Bu zaman kazandırır ve hata raporlama riskini azaltır. NetSuite 2022 Sürüm 1, satıcı faturalarını alacak dekontları ve fatura kredileriyle otomatik olarak eşleştirme özelliğini ekleyerek bu özelliği genişletir .

Tek Yerden Verimli Proje Yönetimi

  • Yeni Project 360 gösterge paneli, bir projenin tüm yönlerini SuiteProjects içindeki tek bir çalışma alanında bir araya getiriyor ve proje yöneticilerine, müşterileri, projeyi, kaynakları ve finansalları yönetmek için gereken tüm veriler dahil olmak üzere projeyle ilgili tüm bilgilere görünürlük sağlıyor. Birden fazla projenin zamanında ve bütçe dahilinde teslim edilmesini denetlemeleri için proje yöneticilerine yardımcı oluyor. Gösterge panosu, gerçekleşenler-bütçe ve insan kaynakları kullanımı gibi önemli bilgilerin ve KPI izlemesinin bir genel bakışını ve ayrıca daha ayrıntılı KPI görünümleri için odak sayfalarını ve sapma uyarılarının yardımıyla düzeltici veya proaktif önlemler almak için eyleme geçirilebilir bağlantıları içerir.

Netsuite

  • Proje faturalandırması karmaşık olabilir ve her müşteri veya proje, potansiyel olarak faturalarında benzersiz ayrıntılara ihtiyaç duyar. Yeni, özelleştirilebilir fatura sunum şablonları, her müşterinin – hatta her projenin – gerektirdiği satır öğesi biçimini tam olarak yapılandırmanıza olanak tanır. Müşteriler, fatura ödemek için ihtiyaç duydukları bilgileri alarak daha hızlı onay ve ödemeye olanak tanır.

Ek Verimlilik için İyileştirilmiş Depo Yönetimi Kontrolleri

  • NetSuite WMS’nin yeni özellikleri, tekli ve çoklu sipariş toplama süreçlerinin bir parçası olarak bölge seçme ve birleştirme işlevini içerir. Depo yöneticileri, işleri için en uygun olan belirli bölgelere toplayıcılar tanımlayabilir ve atayabilir, ardından bunları aşamalandırma, fazla çalışmadan kaçınma, toplayıcı hareketini sınırlama, hem küçük hem de büyük sipariş hacimleri, farklı ürün boyutları ve farklı sayıda toplayıcılar için esnekliği artırma için birleştirebilir.

  • Eklenen WMS kullanılabilirliği ve kontrolleri, herhangi bir ekrandan ürün etiketlerini arama ve yazdırma ve siparişlerin toplama durumunu kolayca görme yeteneği ekleyerek depo çalışanlarını daha üretken hale getirir.

Netsuite

NetSuite 2022 Sürüm 1’den Daha Fazlası Var

Bu genel bakış, en son NetSuite sürümünde bulunan yeni işlevsellik ve geliştirmelerin yalnızca bir özeti. Yeni sürümdeki belirli işlevlere daha yakından bakmak için aşağıdaki sektörünüzle ilgili blog yazılarını okuyabilirsiniz.

Daha da fazla ayrıntı için sürüm notlarına bakabilirsiniz. En önemlisi, Sürüm Önizleme test hesabınıza erişim istemeyi unutmayın. Tüm yeni özelliklerin verilerinizle, iş akışlarınızla ve özelleştirmelerinizle nasıl çalışacağını görmek için uygulamalı erişimin yerini hiçbir şey tutamaz.

NetSuite Cloud ERP hakkında daha fazla bilgiye bu linkten ulaşabilirsiniz.