SAP Big Data Tour 2014 tüm Avrupa’yı gezerek fikirler üretecek ve bu fikirleri paylaşacak. SAP Big Data Tour ile yeni müşteriler kazanmayı hedeflemenin yanında, tüm Avrupa’ya basitleştirilmiş iş modellerini ve “innovative bussiness” kavramını anlatarak işletmelerde farkındalık yaratmayı hedefliyor.

sap-big-data-truck

SAP Big Data Tour, Özel olarak geliştirilmiş SAP Big Data Truck ve SAP Big Data Tent adı verilen TIR ve çadır ile yapılacak.

Bu son teknoloji ile donatılan TIR içerisinde sunumlar gerçekleştirecek olan SAP, Showcaseleri arasında Alman Futbol takımının Dünya kupasında kullandığı SAP Hana üzerinde çalışan SAP Match Insights solution for football çözümü başı çekecek. Diğer sunumlar da yuksek miktarda datanın nasıl işlendiği ve yönetildiğini anlatan case studylerden oluşacak.

2014 yılı içerisinde planlanan rotasında Türkiye malesef yer almıyor. Ancak SAP Big Data Truck, Austria, Czech Republic, Germany, Poland, Slovakia, Switzerland, Belgium, Denmark, France, Finland, Italy, Netherlands, Norway, Portugal, Spain, Sweden ve United Kingdom ülkelerini ziyaret etmesi planlanıyor.

sap-big-data-route

ERP kavramının günden güne geliştiği ve kurumsal farkındalığın oluşmaya başladığı ülkemizde, bu tip etkinliklere ihtiyaç duyuyoruz. 2015 senesinde SAP Big Data Truck’i Türkiye’de de görmek istediğimizi yetkililere buradan duyuruyoruz ve heyecanla ziyaretini bekliyoruz.