ERP HABER – SAP, Türkiye’nin en geniş katılımlı etkinliği olan SAP Forum İstanbul’u 20 Eylül’de Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriyor.

 

Teknoloji ve inovasyonun bir araya geldiği geniş kapsamlı bir gündeme sahip olan, dünyada onlarca ülkede gerçekleştirilen SAP Forum; uzman sunumları, müşteri başarı hikayeleri ve iş ortaklarının çözümlerini bu yıl İstanbul’da iş dünyasıyla buluşturacak.

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde 20 Eylül Cuma günü gerçekleşecek SAP Forum, birbirinden ilgi çekici konu ve global konuşmacılarıyla yeniliklere ışık tutacak. Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin ve Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği (AMPD) Başkanı Mehmet Nane, SAP Türkiye Genel Müdürü Zeynep Keskin ile birlikte açılış oturumlarında teknoloji ve inovasyon konulu panelde yer alacaklar. SAP Global Yönetim Kurulu Üyesi Gerhard Oswald ile SAP Global Yönetim Kurulu Üyesi Bernd Leukert’in katılacağı zirvede, Mobilite, Bulut Bilişim, Veritabanı ve Analitik, Öngörüye Dayalı Teknolojiler ve Büyük Verideki Yenilikler tartışılacak.

SAP kasabasında hareketli saatler sizi bekliyor… 

SAP Forum’a katılacak ziyaretçiler, uzman sunumlarının yanı sıra stand alanında yenilikçi teknolojileri yakından inceleyebilme fırsatı bulacak.

SAP Showfloor alanındaki 5 Forum sahnesinde ise tüm gün interaktif sunumlar gerçekleştirilecek.

SAP kasabasında pek çok alanda gerçekleştirilecek demo sunumlarda kullanıcı deneyimi yaşayacak olan konuklar, Design Thinking (Tasarım Odaklı Düşünce) Odaları,SAP Store (Mağaza), HANA demo alanı ve daha fazlasıyla tanışma fırsatı bulacak.

SAP ve Koruncuk Vakfı işbirliğiyle faaliyet gösterecek olan SAP Store’da sunulan şık ve kullanışlı ürünler korunmaya muhtaç çocuklara katkıda bulunacak.

Dünyanın sayılı fotoğraf sanatçılarından Niko Guido’nun objektifine poz verme şansı bulacak katılımcılar, SAP çalışanlarından oluşan rock müzik grubu The Mindset ile SAP Forum’un kapanışını keyifli bir partiyle yapacak.