ERPHABER – SAP Türkiye, 2015 büyüme hedefleri doğrultusunda yeniden yapılanmasını sürdürüyor.

SAP Türkiye Pazarlama Erdem AksakalEricson Türkiye’de Pazarlama ve Strateji Müdürü olarak görev yapan Erdem Aksakal, SAP Türkiye’nin yeni Pazarlama Müdürü oldu.

Dünyanın en büyük kurumsal yazılım firmalarından SAP, Türkiye kadrosunu genişletmeye devam ediyor. SAP Türkiye’nin yeni Pazaralama Müdürü Erdem Aksakal oldu. Erdem Aksakal, SAP Türkiye’nin 2015 stratejik büyüme planı doğrultusunda yürütülecek pazarlama çalışmalarından sorumlu olacak.

Erdem Aksakal, iş hayatına Vestel Elektronik’te Müşteri Destek Birimi’nde başladı. Sonrasında Oerlikon’da Ar-Ge ve Satış Sonrası Servis Sorumluluğu yaptı. Son 6 yıldır Ericsson Türkiye’nin servisler, pazarlama ve iş geliştirme departmanlarında çeşitli görevler alan Erdem Aksakal, Ericsson’un Orta Doğu Bölgesi’nin İş Zekasından sorumlu yöneticisi olarak da çalıştı. Erdem Aksakal, son olarak Ericsson Türkiye’de Pazarlama ve Strateji Müdürü olarak görev yapıyordu.

İzmir Bornova Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği’nde tamamlayan Erdem Aksakal, Boğaziçi Üniversitesi’nde de işletme alanında yüksek lisans yaptı.