ERP HABER – SAP Türkiye Genel Müdürlüğü görevine Zeynep Keskin atandı. 1 Haziran 2012 itibariyla göreve başlayan Zeynep Keskin liderliğinde SAP Türkiye, iş dünyasına sunduğu yenilikçi çözüm ve teknolojiler ile şirketlerin daha güçlü iş modelleri oluşturma, inovasyon ve büyüme ihtiyaçlarını karşılamaya devam edecek.

zeynep keskin sap türkiye genel müdürü

SAP Türkiye ’nin Yeni genel Müdürü Zeynep Keskin Hakkında

1988 yılında Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümünden mezun olan Zeynep Keskin, 1989 yılında New Orleans Loyola University de MBA programını tamamladı. 22 yıldır sektörde çeşitli satış ve üst düzey yöneticilik pozisyonlarında görev yapan Zeynep Keskin Siemens (Simko), NCR, Digital-Compaq-HP ve Cisco firmalarında calıştı. SAP’ye katılmadan önce HP’de Enterprise Server Storage and Network Grubu’nun İlke Direktörü pozisyonunu sürdürmekteydi. Zeynep Keskin evli ve iki çocuk sahibidir.

SAP Türkiye’den yapılan açıklamada, 9 Şubat 2012 tarihinden bu yana SAP Türkiye Genel Müdürlüğünü vekaleten yürütmekte olan Dr. Daniel Holz’a şirkete olan katkılarından dolayı teşekkür edilirken, kendisinin çalışmalarına SAP bünyesinde global arenada üst düzey yönetici olarak devam edeceği belirtildi.