ERP HABER – 23 Şubat Çarşamba günü Workcube ERP ve ERP Çözümü satın alan işletmelere KOSGEB Destekleri Konulu Seminer herkese açıktır. Üretim yapan işletmelerde standart üretimlerin sağlandığı, maliyetlerin kontrol altına alındığı bir üretim yönetimi için Üretimde ERP’nin öneminin anlatıldığı ve Workcube’ün canlı demo üzerinden anlatılacağı ücretsiz seminere tüm üretim uzmanları IT profesyonelleri davetlidir.

e-iş kapsamlı Workcube ERP ile şirketler, kendilerini geleceğe daha kolay taşıyor.

Artık proje altında üretim yapma, iş gücü kaynağını etkin kullanma, fiziki varlıkları kontrol altında tutma, satış kanalını ve tedarikçi tabanını işe entegre etme yeteneklerinden yoksun bir ERP çözümü ile rekabete dahil olmak mümkün değil.

Üretim ve malzeme ihtiyaç planları, maliyet esasına dayalı üretim planlama, baştan sona tedarik zinciri planlaması ve takibi, farklı lokasyonlardaki iş istasyonlarını gerçek zamanlı ve entegre biçimde yönetme, etkin stok kontrolü ve dahası…

23 Şubat Çarşamba günü “Workcube ERP ve ERP Çözümü satın alan işletmelere KOSGEB’in Sunduğu Destekler” Konulu Seminer herkese açıktır.

Kimler Katılabilir: Şirket Sahipleri ve Yöneticileri, Üretim Planlama Uzman ve Yöneticileri, Üretim ve Saha Mühendisleri, Proje Yöneticileri ve Bilgi İşlem Uzman ve Yöneticileri ve Workcube ERP konusunda bilgi edinmek isteyen herkes.

ERP Çözümü satın alan işletmelere KOSGEB  Destekleri

PROGRAM
14.00 – 14.30    Workcube ERP’nin Farkı ve Üretici İşletmelerde Üretim Planlama     Emre Bircan
14.30 – 14.45    Kahve arası
14.45 – 15.30    Workcube Live Demo-Workshop    Emre Bircan
15.30 – 16.30    Workcube Kosgeb Destek Teşvikleri    Hanife Aybil
16.30 – 17.00    Soru – Cevap

Tarih    : 23 Şubat 2011 – Çarşamba
Saat    : 14.00
Yer    : Workcube Seminer Salonu – Katip Salih Sokak No.24 Koşuyolu
LCV    : [email protected]  Tel: 0216 4283939

Konuşmacılar Hakkında

Emre Bircan Hakkında: D.E.Ü. Mezunu.İşletme eğitimi aldı. Emre Bircan 2003 yılında Workcube uygulama danışmanı olarak Workcube bünyesine katıldı. 20’den fazla kurumsal değişim projesinde liderlik yaptı. Yönettiği projeler ile Perakende, Bilişim, Doğrudan Satış, Metal, Medikal, Mobilya, Güvenlik gibi sektörlerde uzmanlık kazandı. 2006 yılında Projeler Direktörü oldu. Halen Workcube E-İş Sistemleri A.Ş. İş Geliştirme Direktörü olarak iş geliştirme, iş ortakları yönetimi ve satış grubunun başındadır.

Hanife Aybil Hakkında: 1998-2001 Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Hanife Aybil, Okan Üniversitesi’nde Muhasebe Denetim alanında Yüksek Lisans yapmaktadır. 2001-2002 yıllarında Efes Pilsen Ana Bayi Saim Üdüm ve Ortakları Muhasebe Müdürlüğü’nde, 2004-2006 yıllarında Siff Elektromekanik İdari ve Mali İşler Müdürlüğü’nde görev yapan Aybil, 5 senedir bağımsız danışman olarak Tubitak, AB, Kosgeb, Kalkınma Ajanları ve Hazine Müsteşarlığı proje ve teşvikleri konusunda firmalara danışmanlık yapmaktadır. Verdiği seminer ve eğitimler arasında Bursa Mali Müşavirler Odası Teşvik Semineri, Bursa Meslekte Birlik İç Eğitimleri, ETA ve çeşitli muhasebe eğitimleri yer almaktadır.