ERP HABER – Proje Yönetimi ile bütünleşik ERP, CRM, Satınalma Yönetimi, İşbirliği ve İletişim fonksiyonlarını bir arada sunan Workcube ERP eBuilding inşaat ve gayrimenkul sektörünün yönetim sorunlarına %100 çözüm hedefliyor.

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe yer alan işletmelere yönetim ve operasyon açısından büyük kazanımlar ve kolaylıklar sağlayan “Workcube ERP  eBuilding” çözümü %100 Web tabanlı olarak geliştirilmiş.

workcube erp ebuilding inşaat

Proje tasarım, yapım, mühendislik ve hizmet şirketlerine ait operasyon, finans ve yönetim sorunlarına çözüm üreten “Workcube eBuilding” inşaat & gayrimenkul sektöründe ERP, CRM, SCM ve İnsan Kaynakları Yönetimi fonksiyonlarının tümünü proje yönetimi ile %100 bütünleşik biçimde tek ve merkezi bir platformda kullanıma sunuyor.

Geçmişten bugüne sektöre yönelik geliştirilen yazılımların büyük oranda sadece proje yönetimi alanında çözüm getirdiğini, oysa satın almadan faturanın kesilmesine kadar geçen süreçteki pek çok işin projeyle direkt bağlantılı olduğunu söyleyen Workcube Genel Müdürü Ömer Turhan, “Workcube projeyi her şeyden bağımsız tek başına bir süreç olarak algılamaz. Tedarikçi hak ediş hesaplarından, yapılan tahsilâtların takibine, proje için teklif toplamaktan sipariş alınmasına, çalışanların performanslarının ölçümünden zaman harcaması yönetimine kadar projeyle ilgili her türlü detayın iyi yönetilmesi ve denetlenmesi projenin başarısı için büyük önem taşır. Kaldı ki inşaat ve gayrimenkul şirketlerinin tek işi proje yönetmek değildir. İşin önemli bir ayağında finans yönetimi, insan kaynakları yönetimi, satış, pazarlama ve tanıtım faaliyetleri de yer alır. “Workcube ERP eBuilding” şirketlere bu fonksiyonların tümünü birbirleriyle tamamen tümleşik halde sunmaktadır” diyor. Ömer Turhan Workcube’un iş, iletişim ve işbirliğine bütünsel yaklaşımının ve %100 Web tabanlı olmasının, “Workcube eBuilding”i farklı coğrafyalarda çok bileşenli projeler yürüten inşaat ve gayrimenkul şirketleri için mükemmel bir çözüm kıldığının da altını çiziyor.

Bir işletmede kullanıma alınan “Workcube eBuilding”’e çalışanların ve proje ekiplerinin erişebilmesi için sadece bir internet bağlantısı ve bilgisayar yeterli. Bu sayede dünyanın neresinde olursa olsun tüm proje ekipleri ve merkezi yönetim birimleri aynı sistem üzerinde çalışma ve iletişim kurma şansına sahip oluyor. “Workcube eBuilding”’de verilerin, süreçlerin ve yönetimin merkezileştiğini belirten Ömer Turhan, farklı dil, para birimi ve vergi hesaplarını desteklemesi sayesinde Workcube’un uluslararası pazarda veya uluslararası müşterilerle iş yapan tüm şirketler için uygun bir çözüm olduğunu söylüyor. “Workcube eBuilding”i geliştirirken ulusal ve uluslararası inşaat projelerinde ve akademik seviyede bilgi ve deneyim sahibi danışmanlar ile birlikte hareket ettik” diyen Ömer Turhan, şu ana kadar sektörde gerçekleştirdikleri pilot projelerin sorunsuz şekilde, başarıyla hayata geçirildiğini, farklı sektörlerde kazandıkları deneyimlerin de inşaat sektöründe farklı bir bakış açısı yakalamalarına katkı sağladığını belirtiyor.

“Workcube ERP eBuilding” çözümünde; Proje ve İş Yönetimi, Müşteri İlişkileri Yönetimi, Finans& Muhasebe&Fatura, Bütçe Planlama, İnsan Kaynakları Yönetimi, Anlaşma (Kontrat) Yönetimi, Satınalma ve Tedarikçi Yönetimi, Dijital ve Fiziki Varlık Yönetimi ana grupları altında 3500’den fazla iş fonksiyonu yer alıyor.