ERP HABER – 2009’da, Pekin & Pekin Türkiye’de SAP ERP Hukuk Hizmetleri (SAP Legal Services) çözümünü uygulayacak ilk avukatlık şirketi olacak. Türkiye’nin uluslararası müşteri tabanına sahip en prestijli hukuk şirketlerinden olan Pekin & Pekin, en iyi iş çözümlerini uygulama kararını aldı.

Sektörün trendleri olan küreselleşme, konsolidasyon ve dış kaynak kullanımı tüm hukuk firmalarını etkilemektedir. Pekin & Pekin’deki gibi, ana ihtiyaç olarak beliren “tüm tecrübeleri ve bilgiyi etkili biçimde yönetmek ve müşteri ilişkilerini geliştirirken verimliliği arttırmak için yazılım çözümlerini kullanmak” olmazsa olmazlar arasına girmiştir.

Türkiye için ilk niteliğindeki bu projede müşteri ile ilk temastan ve menfaat çakışması yönetiminden başlayarak faturalama ve kurumsal idareye kadar uçtan uca entegre bir iş çözümü sağlanacak. SAP portal platformunun uygulamaya alınmasıyla beraber, gelişmiş insan kaynakları yönetimi, finansal yönetim ve müşteri ilişkileri yönetimi önemli kazanımlar olacak.

Lisans ve danışmanlık hizmetlerinin Çözümevi Danışmanlık tarafından sağlandığı Pekin & Pekin SAP ERP Projesi, Mayıs 2009’da devreye alınacak.