ERP HABER – Mbis Danışmanlık, devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı olan TURQUALITY Destek Programına alınarak akredite oldu.

TURQUALITY® Dış Ticaret Müsteşarlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri tarafından, Türk markalarının uluslararası pazarlarda kalite imajını güçlendirmek ve bilinirliğini artırmak amacıyla desteklenmesi amacıyla oluşturulmuş bir destek platformudur.

Firmaların üretimlerinden pazarlamalarına, satışlarından satış sonrası hizmetlere kadar bütün süreçleri kapsayacak şekilde yönetsel bilgi birikimi, kurumsallaşma ve gelişimlerini sağlamak suretiyle, uluslararası pazarlarda kendi markalarıyla global bir oyuncu olabilmelerini hedeflemektedir.

SAP Türkiye Partner – Mbis Danışmanlık

MBIS, SAP uygulama danışmanlığı ve bütünleyici yazılım çözümleri hizmetleri vermek üzere 2000 yılında kuruldu. 5 SAP danışmanının girişimcilik ruhuyla kurduğu MBIS, bugün yurtiçinde ve yurtdışında önemli SAP projelerine imza atan, SAP uygulama danışmanlığı konusunda referans kabul edilen bir şirkettir. MBIS; dünya üzerinde 200 binden fazla işletmenin iş süreçlerini kontrol etmek üzere kullandığı SAP çözümlerini, Türkiye’de her ölçekten yüzlerce firmaya uyarlayarak kullanılmasını sağlamıştır.

SAP’nin Türkiye’deki ilk “Gold Partner”ı olan MBIS, bugüne kadar aralarında madencilik, gıda, otomotiv, makine imalat, metal, ilaç, kimya, sağlık, çimento gibi farklı sektörlerden 200 şirkette 250 proje gerçekleştirmiştir. Mbis Danışmanlık , 2008 yılında SAP’ye Türkiye’de en fazla müşteri kazandıran Kanal İş Ortağı ilan edilmiştir. SAP´nin Servis İş Ortağı da olan Mbis Danışmanlık, SAP uygulamalarında uzman bir danışmanlık ve yazılım geliştirme kadrosuna sahiptir. Deneyimli bir mühendis kadrosuna da sahip olan MBIS, müşterilerini ön planda tutan yaklaşımlarıyla, güvenilir kurumsal iş ortağı hedefini kararlılıkla sürdürmektedir.

Bu program sayesinde Turquality üyesi firmalar, akredite edilmiş danışmanlık firmalarından alacakları rekabet avantajını arttırıcı hizmetlerde bir takım desteklerden yararlanabilmektedirler. Mbis Danışmanlık’ın sunmuş olduğu SAP çözümleri de bu çerçevede,  bilişim ve bilgi yönetimi alanında desteklenmektedir.