ERP HABER – SAP Türkiye’de Kanal Yöneticisi olarak çalışmakta olan Mehmet Emrali, MBIS ’e Satış ve Pazarlama Direktörü olarak geçti.

Mehmet Emrali, SAP’nin Gold Partner’ı olan MBIS’in Satış ve Pazarlama Direktörü olarak, işe yönelik yazılım çözümlerinin Türkiye’de yaygınlaştırılması için çalışmalar yapacak. 2003 yılından bu yana SAP Türkiye’de çalışan Mehmet Emrali, 1 Ağustos 2009 itibariyle MBIS Satış ve Pazarlama Direktörü olarak çalışmaya başladı.

Gerçekleştirdiği SAP Yazılım uygulamaları ile tanınan MBIS, Türkiye’nin önde gelen birçok kuruluşunun SAP uygulama danışmanlığını da yürütüyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunu olan Mehmet Emrali, çalışma hayatına 1999 yılında IBM Türkiye’de Satış Yöneticisi olarak başladı.  Ardından İstanbul Pazarlama ve S&T firmalarında Satış Yöneticisi olarak çalıştı. Mehmet Emrali evli ve 1 çocuk babası. MBIS hakkında MBIS, SAP ve SAP’yi bütünleyici çözümler konusunda hizmet vermek üzere 2000 yılında kurulmuştur. Müşterilerini ve çalışanlarını ön planda tutan yaklaşımıyla firmaların uzun vadede güvenebileceği güçlü ve kurumsal bir iş ortağı olmuştur. Uzman MBIS danışmanları, müşteri memnuniyeti temelli eksiksiz hizmet anlayışı ile hareket etmektedir. MBIS, Kurumsal Kaynak Planlaması (ERP), İş Zekası (BI), Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM), Stratejik İşletme Yönetimi (SEM), Kurumsal Portal (EP) internet tabanlı çözümler, mobil uygulamalar ve SAP dışı sistemlerle entegrasyon alanlarında, dünyada kendi alanında lider olan SAP’nin çözümlerini donanım ve danışmanlık hizmetleri ile bütünleştirerek uçtan uca çözümler sunmaktadır.