ERP HABER – 20 yıldır kurumsal kaynak planlama yazılımları üretip, satış ve danışmanlığını yürüten IAS Türkiye Bilgi İşlem, tamamen KOBİ’lerin ihtiyaçları ve iş süreçleri düşünülerek hazırlanmış ERP ürünü Canias Kobi ERP’yi 23 Ekim’de gerçekleştireceği “Canias Kobi ERP Info Day” tanıtım etkinliğinde tanıtacak.

Kısa uyarlama süresi ve standart paket fiyatları ile satışa sunulacak olan Canias Kobi ERP, kurumsal kaynak planlama projelerinden çekinen ancak iş süreçlerini verimli hale getirerek, maliyetlerini düşürmek ve karını arttırmak isteyen KOBİ’ler için ideal bir şekilde tasarlanmış.

Canias Kobi ERP, hızlı uyarlanması, kolay kurulum ve kullanımı, ekonomik olması ve KOBİ’lerin kullanacağı birçok mutlak uygulamanın içinde yer alması nedeni ile “hızla hedefe” sloganını almış. “Üretim” ve “Ticari” olarak iki farklı paket seçeneği ile sunulacak olan Canias Kobi ERP, küçük, orta ve büyük KOBİ’ler için farklı seçeneklerle piyasaya çıkacak.

Büyümenin ötesinde süreçlerini hızlandırarak daha verimli olmak için çalışan KOBİ’lerin bu hedefe ulaşmalarında mihenk taşı olan ERP projesinin önemini vurgulayan IAS Türkiye Genel Müdürü Behiç Ferhatoğlu, yeni ürünleri Canias Kobi ERP’yi pazara sunacakları için çok heyecanlı olduklarını belirtti. Ferhatoğlu, “Türkiye’de sanayinin ve istihdamın can damarı olan KOBİ’lerin süreçlerini kontrol altına alarak gelişmeleri için Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) yazılımı kullanmalarının ne kadar gerekli olduğunun bilincindeyiz. Bu noktadan hareketle KOBİ’lerimizin ERP kullanımı ile ilgili olan zaman ve maliyet endişelerini ortadan kaldırma hedefiyle pazara sunduğumuz Canias Kobi ERP’nin kısa sürede başarıya ulaşacağına inanıyorum.” dedi.