ERP HABER – IAS Türkiye, 2009 yılının son yarısında yepyeni projelere imza attı. Ekonomik durgunluk yavaş yavaş etkisini kaybederken, ERP projelerine başlamak isteyen firmalar da ERP çözümleri konusunda tercihlerini yapıyorlar. 2009′un son aylarında ERP arayışlarını CANIAS ERP ile noktalayan firma sayısı 11′e ulaştı. Böylece IAS Türkiye, 2009′un son yarısında 24 yeni müşterisi ile en çok tercih edilen ERP yazılımlarından biri oldu.

 20 yıldır kurumsal kaynak planlama yazılımları üreten, çözümlerinin satış, danışmanlık ve eğitim hizmetlerini gerçekleştiren IAS’nin ERP çözümlerinden CANIAS ERP, birçok farklı sektörden güçlü firmalar tarafından tercih edilmeye devam ediyor. Özellikle sektör ve platform bağımsız olması, %100 web tabanlı yapısı ve hizmet ekibinin profesyonelliği gibi özellikleri ile tercih edilen CANIAS ERP, dünyada 19 ülkede ve 11 dilde kullanılıyor.

IAS Türkiye IAS Global

Krizi fırsata dönüştürmeyi bilen ve bunun için çalışmalara başlayan Akdoğan Plastik, Arpres Endüstriyel Yedek Parça, Başaranlar İnşaat, Başpet Petrol, Hack Endüstriyel, Hanna, HSK havalandırma, İzmir Mühendislik, Makelsan, Sismat Makine ve Say Reklam gibi sektörlerinin öncü isimleri ERP projelerinde CANIAS ERP’de karar kıldılar.

Yapılan son satışlar ve IAS’nin 2009 yılı satış başarısını değerlendiren IAS Satış ve Pazarlama Müdürü Erhan Sunguroğlu şunları söyledi: “Yeni müşterilerimizi duyururken sizin de fark edeceğiniz gibi IAS’nin son yıllarda yaptığı işlerdeki en önemli ve vurgulanması gereken nokta sektör tecrübesindeki zenginlik ve geniş yelpazedir. Çok farklı ölçek ve sektördeki firmaya aynı ekip ve aynı yazılımla hizmet veren IAS, yazılımın teknik özelliklerinde olduğu gibi uyarlamada da ESNEK çözümler sunmaktadır.

Bu haliyle birçok ERP yazılımından ayrılan CANIAS ERP sadece seri imalat yapan ve işlemleri tek düze olan firmalar için değil, proje usulü iş yapan veya hammadde kaynakları belli olmayan sektörlerde (Maden vb.) faaliyet gösteren firmalar için de oldukça etkin bir çözüm olduğunu ispatlamıştır.

Her geçen gün genişleyen bu yelpazeye 2009 yılının son çeyreğinde katılan yeni projelerimizin de hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

IAS Türkiye , Canias ERP Projeleri

Akdoğan Plastik San. Tic. Ltd. Şti.

Cemal Süzkesen tarafından 1985 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Gıda, deterjan ve temizlik ambalajları, çantalar, market poşetleri, kargo torbaları ve baskılı-baskısız PE ruloları üretimi yapmaktadır. İstanbul, İkitelli bölgesinde, 9000 ton/yıl üretim kapasitesi ile 5000 m2 kapalı alana sahip fabrikada 50 kişi çalışmaktadır.

Arpres Endüstriyel Yedek Parça

Beyaz eşya ve otomotiv firmalarına, kalıp ve saç parça üretiminde yan sanayi olarak hizmet vermek amacıyla 1992 yılında kurulmuştur. 2002 yılında, mobilya sektörünün ihtiyacı olan bilyeli çekmece rayı üretimine başlanmıştır.

Başaranlar İnş. Malz. Tic. ve San. A.Ş.

Başaranlar Mermer ve Traverten, 1990 yılında Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulmuştur. Mermer, traverten plaka, ebatlı levha, fayans ve mozaik başlıca ürünlerindendir. Bugün 35.000 m2 arazi üzerinde 12.000 m2 kapalı alanda 1.200.000 m2 /yıl üretim kapasitesi ve 370 çalışanı ile son teknoloji kullanılarak üretim gerçekleştirmektedir.

Başpet Petrol Turizm Gıda Tarım Ürünleri

1987 yılında Petrol Ofisi bayisi olarak faaliyete başlamış, 1995 yılında BP akaryakıt ortaklığı ve Good Year bayiliğine geçilmiştir. 2000 yılında başka bir mevkide Opet Akaryakıt ve Aygaz LPG istasyonu, 2006 yılında 2. Opet istasyonu açılmıştır. Toplamda günlük 50.000 litre akaryakıt ve LPG satışı ile Ege Bölgesi’nin önde gelen firmalarından birisi olmuştur.

Hack Endüstriyel Temsilcilik Tic. Ltd. Şti.

Uzun yıllar uluslararası Beyaz Eşya pazarında tecrübe sahibi olan Hack, 2009 yılından itibaren Türkiye’de yeni uzman ekibiyle hizmet vermektedir. LIEBHERR Soğutucu ve Dondurucu Cihazlar gibi konusunda iyi isim yapmış üreticilerin endüstriyel temsilciliklerinin başarı ile yürütülmesi konusunda uzmanlaşan Hack, Türkiye genelinde bayiler ve satış noktaları ile ürünlerini kullanıcılara sunmaktadır.

Hanna Brand Management

Modern bir Marka Yönetimi firması olan Hanna Brand Management, çeşitli disiplinlerde uzman isimlerden oluşan kadrosuyla farklı sektörlerde yeni girişimlere imza atmayı hedefleyen yeni bir kuruluştur. Hanna Brand Management çatısı altında ilk olarak ev konseptine yeni bir soluk kazandırmak için HannaHome “alt marka”sı kurulmuştur. Hanna Brand Management, farklı sektörlerde geliştireceği yeni girişimlerde de modern marka yönetimi yaklaşımıyla, çatısına ilk “alt marka”sı HannaHome gibi başarılı “alt marka”lar ekleyecektir.

HSK – Havalandırma Endüstri San. ve Tic. Ltd. Şti.

Otel, alışveriş merkezleri gibi büyük yapılar için klima ve havalandırma sistemleri üreten HSK, 1983 yılında kendi taahhütlerinde kullanmak üzere üretim yapmaya başlamıştır. 1986 yılında Amerikan firması ile Türkiye distribütörlük anlaşması imzalayarak, HVAC ürünleri satışını yapmaya başlayan HSK, klima santrali teknolojisi üretimi ile çalışmalarına hızla devam ederek, yurtdışı satışlarına ağırlık vermiştir.

İzmir Mühendislik Müşavirlik Makine ve Demir

1998 yılında İzmir’de kurulmuş olan firma, çelik konstrüksiyon montaj imalat ve ihracatı yapmaktadır. 60 çalışanı ile hizmet vermektedir.
Makelsan Makina Kimya Elektrik San.

Türkiye’nin önde gelen kesintisiz güç kaynağı (UPS) üreticilerinden biri olan Makelsan, 1976 yılında güç elektroniği alanında faaliyet gösterme amacı ile kurulmuştur. Günümüzde üretim, ihracat ve teknik servis faaliyetlerini 3000 m2 lik kendi tesisinde, yurtiçi ve yurtdışındaki yaygın bayi ve servis ağı ile sürdürmektedir. Ürün çeşitleri arasında kesintisiz güç kaynaklarının (KGK) yanı sıra servo ve statik voltaj regülatörleri, invertörler, konvertörler ve akü şarj cihazları (redresör) da bulunmaktadır.

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon

Kurumsal yapıların, tasarım, projelendirme, planlama, üretim, montaj ve satış sonrası hizmetleri alanında 12.000 m2 lik alanda 200′ün üzerinde çalışanı ile akaryakıt İstasyonları, mağaza ve bayi, alışveriş merkezleri, banka, otomotiv ve daha birçok sektöre hizmet vermektedir.

Sismat Çelik Makina İmalat

1980 yılında inşaat elemanlarına yönelik değişik çelik imalatları yapmak üzere Sistem Grubu bünyesinde kurulan Sismat, 1983 yılından itibaren sadece su ve atıksu arıtma tesislerinde kullanılan mekanik ekipmanları üreten bir şirket olarak hizmet vermektedir. Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde (GOSB) yer alan firma 7.000 m2 lik toplam alanda faaliyet göstermektedir.