IAS Industrial Application Software, 1989′dan bu yana geliştirdiği kurumsal kaynak planlama ve iş çözümlerini bu sene de CeBIT Bilişim Eurasia’da Avrasya pazarı ile buluşturmaya hazırlanıyor. ERP çözümü CANIAS ERP’nin yeni versiyonu olan CANIAS 603′ün yeni modüllerini fuar ziyaretçilerine sunacak olan IAS, özellikle otomasyon alanında yaptığı inovatif çalışmaları, örnek uygulamalar ve simülasyonlarla anlatacak.

CANIAS

İş Dünyası 2. Salon ve 235 nolu stantta yer alacak IAS, otomasyon modülünü ve PLC uygulamalarını daha yakından anlatmak için ziyaretçilere yönelik küçük yarışmalar da düzenleyecek. Dünya’nın 17 ülkesinde yüzlerce firmada 10 farklı dilde kullanılan CANIAS ERP’yi yakından tanımak isteyenler için IAS, kapalı sunum odasında randevulu olarak gerçekleştireceği sunumlarda CANIAS ERP’nin ayrıcalıklarını ve özelliklerini anlatacak. Bu sunumlara katılmak isteyen ziyaretçiler 0 212 465 65 60 nolu telefondan veya [email protected] adresine mail göndererek randevu alabilecekler.

IAS, yeni ürünlerinin tanıtımı yanında, Avrasya Pazarındaki iş ortaklarını da fuarda ağırlayarak, bu pazardaki iş birliklerini de güçlendirmeyi amaçlıyor. IAS ile uluslar arası iş ortaklığı yapmak isteyen firmalar IAS’nin partner programları hakkında www.canias.com/enterprise/partners/partners.html adresinden bilgi alabilirler.

IAS’nin geçen sene faaliyete geçirdiği IAS Business Academy de değişen vizyonu, hedefleri ve yeni eğitimleri ile stantta kendine ayrılmış bölümde yerini alıyor. IAS ayrıca kariyer ve iş fırsatı arayan genç ziyaretçilerine yönelik olarak bazı çalışmalar da gerçekleştirmeyi planlıyor.