ERP HABER – IBM’in, şirketlerin Bilişim Teknolojileri ve İnsan Kaynakları Müdürleri’ni bir araya getireceği IBM Lotusphere 2010 İstanbul etkinliği, BlackBerry, INDEX, Innova, Medyasoft ve Vodafone’un sponsorluğunda 10 Ağustos 2010′da gerçekleştirilecek. Toplantıda IBM’in, işletmelerin iletişim kurmasına, işbirliği yapmasına ve verimliliğini artırmasına yardımcı ve güvenlik açısından zengin Lotus Notes ve Domino, Lotus Live, Lotus Quickr 8.5, Lotus Sametime 8.5 yazılımları tanıtılacak. IBM Yazılım Grubu tarafından geliştirilen Lotus teknolojileri anlatılıp müşterilerin Lotus’la ilgili deneyimleri paylaşılacak.

Türkiye ve dünyada IBM’in Lotus ürünlerini kullanan firmalar “Lotusphere 2010 İstanbul”da katılımcılarla buluşacak. Mercedes-Benz Türk, “Lotus Domino Üzerinde Araç Satış ERP Sistemi”nde Lotus yazılımıyla yaşadıkları deneyimi ve projelerinde sağladığı kolaylıkları paylaşacak. Hillside ise Lotus Notes üzerinden takip ettiği misafir memnuniyet anketini anlatacak. Etkinlik; “Lotus Mobil Çözümleri”, “Kurumsal Sosyal Ağlar”, “IBM Web Çözümleri”, “IBM Lotus Sametime 8.5″, “Lotus Notes 8.5″ ve “IBM Lotus Quickr 8.5″ konulu surumlarla devam edecek.

“Lotus Notes ve Domino”, içinde yerleşik işbirliği araçları ve uygulama platformuyla ileti göndermekten çok daha fazlasını sağlar. “İş Verimliliği” yazılımını kullanan kurumların verimlilik, yaratıcılık ve inovasyonu nitelikleri artar. “E-Forms Belgeleri ve Web İçeriği Yönetimi” yazılımı iş içeriğini oluşturup, düzenleyip, paylaşıp, yöneterek, doğru bilgilerin doğru insanlara ulaşmasını sağlar. “Mobil İşbirliği ve Kablosuz Aygıtlar” yazılımı istemcilerle ilgili kurumsal iş süreçlerini, uygulamaları ve bilgileri geliştirir. “Uygulama Geliştirme Yazılımı” iş esnekliği oluştururken, “Sosyal Bilgiişlem ve Mashup Uygulamaları” yazılımı anında ve ölçülebilen iş avantajları sağlar. “Portal Yazılımı ve Performans Gösterge Panoları” rol tabanlı iş ortamlarını devreye alır, gösterge panoları, puan tabloları ve birleşik uygulamalarla kazanç süresini hızlandırır. “Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler İçin Yazılım” büyüme ve yaratıcılık için işbirlikçi çözümler sunarken, “Birleştirilmiş İletişim ve İşbirliği” yazılımı, kişilerin birbirini bulmalarını ve işbirliği yapmalarını kolaylaştırır.