ERP HABER – Bilgi Yönetimi ve İş Çözümleri Yazılım Uzmanlık Fuarı Onlysoft;  bilişimde en hızlı büyüyen kol olarak dikkat çeken yazılım sektörünü sektör profesyonelleri ile kapsamlı bir etkinlik eşliğinde   buluşturmaya hazırlanıyor.

9–12 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde 16.000 m2 lik alanında toplam 2 salonda gerçekleşecek olan fuara  çözüm gösterileri, konferanslar, yarışma ve ödüller gibi bir çok profesyonel etkinlik eşlik edecek.

Tureks Uluslararası Fuarcılık organizasyonu ile gerçekleşecek fuara bu yıl 300 üzerinde katılımcı ve 30.000 üzerinde profesyonel ziyaretçi   öngörülüyor.

onlysoft yazılım fuarı 2010

Fuarda;  Erp, Crm, Sektörel İş Çözümleri, E- Devlet, E-Sağlık  gibi  Bilgi Yönetimi ve İş süreçlerine yönelik ürün ve hizmetler  ihtiyaç sahipleri  ve sektör profesyonellerinin araştırma ve analizine sunulacak.

Hangi yazılım modelinin doğru yatırım olabileceği araştırmalarının işletmeler açısından önem kazandığı günümüz ekonomisinde, yazılım çözümlerinin işletmelerde verimliliğe sağladığı katkılara dikkat çeken çözüm etkinlikleri ise organizasyon boyunca devam edecek.

Fuarın sadece yazılım firmalarının katılım gösterebildiği özel formatı ise sektör mensuplarının  uzun  zamandır beklediği  bir consept olarak yoğun ilgi ile karşılanıyor, bir çok firma şimdiden fuarda yerini alıyor.

Yazılım sektörünün iç pazardaki hareketliliğine ve  dış pazardaki varlığının gelişimine katkı sağlayacak iletişimin İstanbul’dan Dünya’ya açılan kapısı olmayı amaçlayan fuar birkaç yıl içinde dünyanın en bilinen konsept fuarları arasında olmayı hedefliyor.

Araştırma, analiz, profesyonel iletişim ve inovasyon takip merkezi olarak Onlysoft’u iş çözümlerinin en büyük bilgi topluluğu olarak konumlandıklarını dile getiren Tureks Uluslar arası Fuarcılık Genel Müdürü Nergis Aslan hem çözüm sunan katılımcıların  hem de çözüm arayan ziyaretçilerin sektör ile aynı dili konuşan böyle bir etkinlik içinde büyük fırsatlar yakalayabileceğini vurguladı.