ERP HABER – CAS genesisWorld CRM yazılımının yeni sürümü çok yakında Türkiye’de. İleri görüşlü işletmeler günümüzde operasyonlarını aktif olarak güçlendirmeye ve verimliliği arttırmaya odaklanmış durumdalar.  Yatırım yapacakları alanı, firmalarına en fazla yarar getirecek konular olan müşteri ilişkileri, satış ve büyüme arasından seçiyorlar. Ve bunu yapmak için KOBİ’ler de lider CRM yazılımı olan CAS genesisWorld yazılımının yeni sürümüne (version 11) başvuruyorlar.

Yeni versiyon gelişmiş kullanılabilirlik ve daha yüksek performans sağlıyor. Satış, Raporlama, Proje ve Yardım Masası gibi yeni modüller kullanıcılara büyük yenilikler ve pratik çözümler sunuyor.

GÜNLÜK ÇALIŞMA İÇİN KOLAYLIKLAR

Birden çok ufak özelliğin sunduğu güçlü destek: CAS genesisWorld yazılımının yeni versiyonu sizlere tatile çıkmadan önce ofis dışı sihirbazınızı ayarlamanızı hatırlatır; günlük görüşmelerinizi ve adreslerinizi vCard olarak iCal veya vCal değişim formatında içe ve dışa aktarmanıza olanak sağlar; tek tıklamayla firma dışındaki kişileri toplantılara davet eder; tekrarlanan etkinlikleri yönetmekte daha fazla kolaylık sağlar ve size daha sade bir genel görüş sağlayan yenilenmiş bir kullanıcı arayüzüne sahiptir. CAS genesisWorld yazılımına geçmenize veya yeni versiyona güncellemenize değecek diğer özellikler ise; e-posta gönderiminiz için bir zamanlama servisi; birincil bağlantılarla arşivleme; toplu e-posta gönderimlerinde ilerleme durumu penceresi ve de firma çapında imza.

YENİ ÖZELLİKLİ MODÜLLER: SATIŞ MODÜLÜ

Verimli satış ve pazarlama süreçleri, satış hedeflerinize daha kolay ulaşmanızı sağlamaktadır. CAS genesisWorld yazılımının opsiyonel eklentisi olan satış modülü,  satış ve pazarlama konusundaki  işlemlerinizi tespit etmek ve yönetmek için eksiksiz yardım sunmaktadır. Fırsatlar üzerindeki ürün kalemleri sayesinde teklifler hızlı bir şekilde hazırlanabilmektedir – doğru müşteri adresi, ürün kalemlerinin açıklamaları ve genel toplam ile.  Değerlendirilebilen ve otomatik olarak fırsata dönüştürülebilen yeni potansiyel müşteri özelliği ve bu kayıt tipinde kullanılabilen girdi yardımcıları kullanıcılara büyük kolaylık sağlayan yeni özelliklerdendir.

CAS genesisWorld CRM Türkiye

DAHA DETAYLI RAPORLAMA

CAS genesisWorld yazılımı ve Raporlama modülü ile birlikte analitik CRM: kurumsal verilerin analizinde rüya takımı! Satış hacmi, sektör, sorumlu personel, tedarikçi ve bunun gibi konularda grup veya alt grup seçenekleriyle kolaylıkla çok boyutlu raporlar oluşturulabilir. Belirli veri kayıtlarına detaylı ulaşım bazı imkanlar sunmaktadır. İnteraktif tablo ve grafiklerin yardımı ve sürükle-bırak fonksiyonunun bilgi taşıma konusunda sağladığı kolaylıkla detaylı analizler oluşturabilir, belirli bir veri kaydı için derinlemesine analizler yapabilirsiniz. Veriler her zaman zenginleştirilebilmekte ve analiz sonuçları farklı rapor şablonları ile çeşitli ortamlara aktarılabilmektedir.

PROJE YÖNETİMİ

CAS genesisWorld CRM yazılımı, optimize edilmiş Proje modülü ile gittikçe daha da güçlü hale gelmektedir: Yeni modül, kullanıcıları kalan tutar ve zaman bütçesi gibi özellikleri içeren bütçe planlama fonksiyonu ile destekler. Yardım masası modülü SSS içinde arama özelliği ve yeni kullanıcı arayüzü sayesinde destek ve operasyon personeline yardımcı olur. Her iki modül de zaman kaydetme özelliğine sahiptir: Microsoft Outlook® üzerinden randevular transfer edilir; zaman bilgisi otomatik olarak takvimden alınır; ve telefon aramaları saniyesine kadar raporlanır. Bu özellikler sayesinde firmalar proje yönetimi ve destek hizmetlerini tam olarak müşterilerine faturalandırabilir.

TÜM VERİTABANINDA UNICODE ÖZELLİĞİ

CAS genesisWorld yazılımının 11. sürümünde tüm veri kayıt tipleri Unicode uyumludur. Böylece, Çin, Latin veya  Kiril alfabesi gibi farklı alfabeleri kullanan tüm lisanlardaki veri kayıtları doğru şekilde görüntülenebilmektedir.  Bu özellik uluslararası replikasyona da imkan tanımaktadır. Form tasarlayıcısı alanlara ve bölümlere çoklu dil atama kapasitesine sahiptir. CAS genesisWorld CRM yazılımı bölgesel zaman yeteneği ve 12 ayrı dil versiyonu ile uluslararası işletmeler için gerçek profesyonel çözümler sunar. Ayrıca CAS genesisWorld yazılımı şu anda toplam 21 ülkede kullanılmaktadır