ERP HABER – Dünyanın önde gelen ERP üreticilerinden,danışmanlık ve teknoloji servisleri konusunda lider konumundaki IFS Infosys ile İş ortaklığı anlaşmasını imzaladıklarını duyurdu. Ortaklık; Amerika, Avrupa ve Asya’daki hedef endüstrilere yapılacak satış aktivitelerini ve IFS Applications™ Software Suite‘in yeteneklerinin hedef sektörlerde geliştirilmesini kapsıyor.

Infosys ile iş birliği neticesinde IFS, IFS Application Suite üzerinde var olan sektör bazlı çözümlerini geliştirip piyasaya sürerek, mevcut ve yeni müşterilerinin iş verimliliğini arttırmayı hedefliyor.

Müşteriler için ERP kurulum sürelerinin uluslararası operasyonlarda çok kritik  olması sebebi ile, IFS’in modern bileşen bazlı mimarisinin, gelişmiş fonksiyonelliğinin ve sezgisel kullanıcı deneyimlerinin, Infosys’in dünya çapındaki uygulama desteği tecrübeleri ile birleşmesi, bu alandaki müşterilere zaman kazanımı sağlamayı hedeflemektedir.

Bu ortaklık anlaşması ile, IFS ve Infosys üretim, enerji, kamu hizmetleri, servis sağlayıcıları, perakende, ambalajlı tüketim ürünleri (CPG), lojistik ve yaşam bilimleri gibi bir çok anahtar sektöre odaklanacaklar. Ayrıca iki firma uzmanlıklarını IFS teknoloji gelişimi ile büyütmeyi hedeflemektedirler.

IFS Infosys Global İş Ortaklığı Anlaşması

IFS’in CMOsu Mark Boulton ortaklık ile ilgili konuşarak; “Global İş Ortaklığı ekosisteminin gelişmesi, büyük ve uluslararası müşterileri kazanmaya devam etmemiz için bizim uzun dönemli iş stratejilerimiz kapsamında çok önemli bir bileşendir.” dedi.

Infosys Danışmanlık ve Sistem Entegrasyonu Başkanı Indranil Mukherjee ortaklık ile ilgili konuşarak;  “ Bu iş ortaklığı, IFS’in sektör bazlı çözümleri ile Infosys’in Global hizmet yeteneklerini birleştirerek, müşterilerimize daha değerli bir hizmet sunabilmemize olanak sağladı” dedi.

IFS Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Ergin Öztürk ortaklık ile ilgili; “IFS Global işbirliklerini arttırmaya devam ediyor. Bu çalışmanın son halkası Infosys ile yapıldı” dedi.