ERP HABER – İş Ortaklığı Programını Genişleten Workcube, Yeni İş Ortakları Edinmeye Devam Ediyor. Web tabanlı kurumsal yazılım çözümleri üreticisi Workcube e-İş Sistemleri A.Ş.’nin 2009 hedefleri doğrultusunda hız kazandırdığı İş Ortaklığı Programı yoğun ilgi gördü. Workcube ailesine son dönemde katılan iş ortakları katıldıkları eğitimler sonrası Workcube e-İş Uzmanlığı sertifikalarını teslim aldılar.

“ERP, CRM, İnsan Kaynakları, Proje yönetimi, B2B gibi çözümlerin tüm fonksiyonlarını tek bir yapıda toplayan Workcube hem bu yatay pazarlarda hem de dikey sektörlerde iş ortaklarına çok geniş bir alanda iş yapma imkanı sunuyor” diyen Workcube İş Ortakları Direktörü Can Gülerman, “Workcube yepyeni bir teknoloji ve kurumsal yazılım konusunda bambaşka bir kapsama sahip. Bu yüzden bu güne kadar sadece ERP, CRM çözümleri çevresinde iş yapmış pek çok proje danışmanlık şirketi tarafından heyecanla karşılanıyor. Tüm dünyada ERP başta olmak üzere kurumsal yazılım teknolojileri tamamen web tabanlılığa doğru yönelmiş durumda. Bu trend Türkiye’deki IT projeleri hizmeti veren kuruluşların Workcube ile iş ortaklığı yapmak istemelerinin en önemli nedenleri arasında”. dedi.

Workcube Partner Programı

Workcube tarafından daha önce ortaya konulan İş Ortaklığı Programının 2009 yılında daha katılımcı ve daha paylaşımcı bir anlayışla yenilendiğini söyleyen Gülerman, “Amacımız birbirini çoğaltan ve pazarı büyüten, karlılığı yüksek bir iş networku yaratmak. İş ortakları arası rekabeti önleyici, iş ortaklarının bir birleriyle iş yapmasını destekleyici bir sistem kurduk. İş ortaklarımızın başarılı Workcube projelerine imza atabilmeleri için bütün kaynaklarımızı seferber ediyoruz. Sunduğumuz eğitim, teknik, proje, marketing ve satış destekleriyle iş ortaklarımızın yetkinliklerini her geçen gün daha da arttıracağız” dedi.

İstanbul, Bursa, Kocaeli, Antalya gibi farklı bölgelerde iş ortaklarına sahip olan Workcube yeni iş ortakları edinmeye devam edecek. Workcube İstanbul’daki etkinliğinin yanı sıra, 2009 sonuna kadar Kayseri, Konya, Adana, Gaziantep, İzmir, Ankara gibi sanayileşmiş kentlerde edineceği iş ortakları kanalıyla Anadolu’da daha da yaygınlaşmayı hedefliyor.