Online insan kaynakları alanında sektörünün öncüsü konumundaki Kariyer.net tarafından bu sene 7. si verilen “İnsana Saygı Ödülleri”nin Bilişim sektörü ödülü yine IAS’nin oldu. IAS, üst üste 3 yıl da ödülü kimseye kaptırmıyor.

IAS, üst üste 3 yıl da ödülü kimseye kaptırmıyor.

16 Nisan’da “13.İnsan Kaynakları Zirvesi” kapsamında Lütfi Kırdar Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde 26 farklı sektörde insan kaynakları adına yürütülen başarılı çalışmalar ödüllendirildi.

ias

Kariyer.net üzerinden ilanı yayımlanan firmaların yayınladıkları ilanlardaki içerik, görsellik, yaratıcılık kriterleri ve kariyer.net üzerinden yapılan başvurulara cevap verme oranları göz önüne alınarak oluşturulan değerlendirmeyle verilen ödülü IAS-Yazılım İnsan Kaynakları Müdürü Mesut Öztürk ve İnsan Kaynakları Uzmanı Serra Alkan aldı.

Üç senedir “Bilişim Sektörü” kategorisinde “İnsana Saygı Ödülü’nü alarak, İnsan Kaynakları yönetiminde istikrarlı bir şekilde sürekli kendini geliştirdiğini gösteren IAS Yazılım, bu başarısıyla bu ödülü ne kadar hak ettiğini de kanıtlamış oldu.